Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Jazz in the Park

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Jazz in the Park Share Jazz in the Park


Articolul acesta  vine cam spre final de săptămână, așa că sperăm din tot sufletul că citești de pe iarbă, sau pe o bancă, sau în autobuz în drum spre parc – în principiu sperăm că articolul v-a găsit înainte să se termine festivalul. Jazz in the Park e un eveniment care are un loc foarte special în inima noastră și tindem să credem că mulți vor fi de acord cu noi. Inexplicabil, când vine Jazz in the Park parcă se schimbă ritmul orașului. Devenim mai liniștiți, lucrurile se leagă mai ușor și avem o stare relativ euforică toată săptămâna. O fi de la vară sau chiar de la gândurile de vacanță ce vin inevitabil la final de iunie, dar cert e că așteptăm tot anul să nu lăfăim prin parc, în hamac sau pe iarbă și să ne lăsăm prinși de sunetele de jazz.

Atât de mult am vorbit despre ei încă nu știm ce am putea aduce nou. Știm că Vintage Trouble va închide festivalul pe scena principală din parc. Lista cu momentele „must-see” din weekend a fost compilată deja de ceva vreme: Hidden Orchestra, Viva Vox Choir, Skalpel, Mammel Hands, Butterflies in my stomach- ca să nu mai vorbim de celelalte momente care s-au petrecut în timpul săptămânii. Dar cred că ar trebui ca acest articol să ia ușor forma unei aprecieri sau unei mulțumiri festivalului. Pentru că schimbă cu adevărat orașul și deja știm că vara începe abia la Jazz in the Park, pentru că ne aduce atât de multe momente frumoase și pentru că ne trage înspre parc, printre copaci și iarbă, în aer liber și departe de gadgeturi și birouri incomode. Clujul nu mai e la fel de când există Jazz in the Park, iar această schimbare e mai mult decât binevenită!

26 iunie -2 iulie

www.jazzinthepark.ro

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută