Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Electric Castle 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Electric Castle 2017 Share Electric Castle 2017


Și acum să trecem la lucruri mai serioase, de maxim interes și care prezintă cel mai mare și intens impact asupra publicului: Electric Castle, două cuvinte care trezesc în noi prea multe emoții că să mai putem fi coerenți. Dar ce mai e de spus despre Electric? Cred că toată lumea știe unde se ține (castelul Banffy, pentru acele 2-3 suflete picate de pe lună). Știm și când se ține, doar avem newsfeed-ul plin de bits and pieces de la Electric (12-16 iulie, pentru aceleași suflete).

Fie că ai pariat pe încă o ediție inundată sau ești convins că anul ăsta sigur e secetă la palat, EC2017 va fi la fel de epic, indiferent de vreme. Festivalul te menține ocupat literalmente 24 din 24, cu 10 scene și prea multe trupe ca să ți le putem enumera (Fanfara Ciocârlia), multe momente faine (Fanfara Ciocârlia) și performance-uri pe care nu vrei să le ratezi (Fanfara Ciocârlia)! Ah da, vineri, 14 iulie, urcă Fanfara Ciocârlia pe scena principală, și suntem un pic entuziasmați. Pe lângă muzică așteptați-vă la ‘nșpe mii de mâncăruri, momente artistice, lecții de yoga, fashion corners și multe altele! Nu ne mai întindem, vom reveni și ediția viitoare cu alte informații. Am vrea totuși să vă dorim mahmureli timide!

12-16 iulie

Castelul Banffy

www. electriccastle.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută