Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Bike & Brunch printre glimee

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bike & Brunch printre glimee Share Bike & Brunch printre glimee


Vara şi-a intrat în drepturi pe deplin şi până căldura nu ne cotropeşte pe toţi, îţi facem azi o sugestie pentru acest sfârşit de săptămână: o plimbare pe două roţi, în destinaţia de ecoturism Colinele Transilvaniei, printre glimee. Intrigante şi tăcute, îţi atrag atenţia cu aspectul de movile sau ridicături de pământ, dispuse în grupuri. Se disting prin biodiversitatea floristică, fiind o atracţie pentru geomorfologi şi subiect de legende și povești locale.

Le găsești în toată destinaţia, dar cele mai frumoase le poţi observa la Apold, Saschiz (în apropiere de Sighişoara) sau Movile (la 20 de km de Agnita). Ei bine, acolo eşti invitat, duminică, 2 iulie 2017, la un nou Bike & Brunch, de data aceasta, complet în mijlocul naturii.

Plecarea în drumeţie pe biciclete va fi din Sighişoara, Piaţa Octavian Goga, la ora 09:00. Traseul va însuma aproximativ 35 de km şi va trece prin: Valea Şaeşului, Platoul Breite, Pădurea Samoil, Pădurea Balta de Bucurie, satele Netuş, Noistat şi Movile. Întoarcerea se va face pe un traseu mai uşor, aflat în proporţie de peste 90% pe şosea şi însumând 30 km.

Costul participării la Bike&Brunch este de 35 lei/persoană şi include: suc natural de sezon, cafea, prajitură, preparat la ceaun.

Echipament necesar: mtb, cască, sursă de hidratare, pelerină de ploaie, scule şi camera de rezervă pentru bicicletă, dar şi multă voie bună!

Mai multe informaţii despre program, rezervări şi închirieri echipamente poţi afla telefonic, sunând la 0728216212, între orele 10:00-18:00 sau pe email, la info@wanderlust-tour.ro sau colineletransilvaniei@gmail.com

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută