Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Adrian Murariu | Café Society

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Adrian Murariu | Café Society Share Adrian Murariu | Café Society


Are nevoie orice oraș de jazz? Are! Adaos la serile dedicate jazz-ului, găzduite de mai multe cafenele din Iași, găsim cu ușile deschise un spațiu dedicat în totalitate cultului.

Inspirat de filmul cu același nume, barul cuprinde imagini elocvente, mobilă de antichitate de bun gust și în centru, un pian.

Alexandru, “curatorul” atmosferei, ține un respect deosebit pentru orice muzician. Așadar clapele vor fi putea atinse oricând, iar duete sau jam session-uri izvorăsc des, contribuind ad-hoc la calitatea sunetelor ce vă vor atinge membranele urechilor.

Mergeti cu tocuri, zâmbete și papioane pentru o seară elegantă, romantică și revelantă.

Merită să vă aduc aminte de The Gardener Jazz Festival ce ni se pregătește în toamnă. Poate anul viitor, mă joc și eu cu speranța, vom fi surprinși de un festival de jazz în timpul verii, într-un parc?

E impresionant orice curaj de a lua în serios o pasiune și a o aduce la un status permanent. Există exemple nenumărate la noi de astfel de curse cu final fericit. Așteptăm viitori antreprenori să contribuie la zigzagarea scenei culturale locale, atingând astfel toate gusturile. N-ar fi o veste bună, să știm că putem regăsi plăcere oricând pe străzile orașului nostru?

Între timp, drumurile încă duc spre multe festivaluri. Ce vară minunată!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută