Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente la care să mergi în București | 29 iunie – 6 iulie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente la care să mergi în București | 29 iunie – 6 iulie 2017 Share Top 5 evenimente la care să mergi în București | 29 iunie – 6 iulie 2017


Jazz, teatru, gălăgie la Arenele Romane.Nopți de vară în București. Cele mai lungi, cele mai frumoase nopți în București. Acum că locuitorii orașului fug de căldura asfaltului, evenimentele nocturne sau cele de prin parcuri au cel mai mare succes. Și pe bună dreptate.

1. Shine Festival se întâmplă la Arenele Romane pe 30 iunie și 1 iulie. Cu Three Days Grace, Subcarpați, Alternosfera, Vița de Vie, Șuie Paparude, E.M.I.L., Coma, Luna Amară, Am Fost la Munte și Mi-a Plăcut, Jinxy Von D’ers, Umbra, Next Ex, Arthur și Mouse N Monkeyz.

2. La Bucharest Food Festival se lasă cu concerte gratuite. În Herăstrău, la Roaba de Cultură, pe 30 cântă Mara & Live Band, pe 1 Breeze și pe 2 iulie Irina Sarbu & Live Band. Proiecte muzicale românești, cu muzică lounge și concerte live de jazz, electro swing sau blues. Program eveniment: Vineri: 16:00 – 23:00; Sâmbătă și Duminică: 13:00 – 23:00.

3. Simon Rentner@Bucharest Jazz Festival. Se împlinesc 100 de ani de la prima înregistrare de jazz din lume. O discuție despre evoluția jazzului în acești 100 ani. Există o definiție a jazzului? O prezentare a jazzului din perspectiva jurnalistului american Simon Rentner, om de radio în New York, cu o experiență de peste 15 ani în jurnalismul muzical. Marți, 4 iulie, ora 12,00, la ArCuB gabroveni.

4. Festivalul Internațional de Teatru de Stradă începe pe 1 iulie și durează o lună. 14 zile de spectacole, 40 de reprezentații ale trupelor românești și internaționale, 9 țări participante. 300 sute de artiști vor susține reprezentații în 10 zone cheie din Capitală: Piața George Enescu, Piața Revoluției, Parcul Krețulescu, Calea Victoriei, Piațeta Odeon, Piața Universității, Piața Constituției, Parcul Unirii, Bulevardul Unirii și Centrul Istoric.

5. Școala de vară de la Fundația Calea Victoriei – Storytelling în Public Speaking are loc între 3 și 7 iulie și te învață să ții discursuri în situații diferite. În cadrul atelierelor vei primi sfaturi şi vei deprinde tehnici, pe care le vei exersa şi testa într-un mediu relaxant, cu susţinerea grupului din care vei face parte.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută