Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Noapte la Ambasada Cehiei

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noapte la Ambasada Cehiei Share Noapte la Ambasada Cehiei


Concerte București

Ambasada Cehiei nu-și deschide foarte des porțile, ca, dealtfel, nici o altă ambasadă. Dar când o face, o face într-un mod inedit și evenimentul se transformă într-unul despre care se vorbește mult timp după.

Iată de ce am ales în această săptămână să vă vorbim despre noaptea de vineri, 30 iunie, când puteți vedea expoziția Home is where my problems are, a artistului Ovidiu Anton, până la ora 2:00, în singura noapte din an în care se deschide grădina de beton pentru o petrecere, după finisajul expoziției.

20:00 Finisaj Ovidiu Anton. Home is where my problems are

Lucrările lui Ovidiu Anton pun accentul în primul rând pe situațiile reale care sunt răsturnate sau ușor împinse către planul în care se pot observa și alte sensuri importante. Expoziția conține trei filme-eseuri și instalația de desene „3m² of Anarchy” (3m² de anarhie).

22:00 Dj set OK Corral

OK Corral este format din doi membri, Tiberiu Jakab și Bogdan Danciu, ambii DJ în România de peste 10 ani. Anterior, folosind numele Vania și, respectiv, Thornado, Tiberiu și Bogdan au inființat OK Corral la sfârșitul anului 2007. Dragostea lor pentru muzică i-a ghidat prin multe genuri muzicale de-a lungul timpului până la abordarea actuală a muzicii dance. Deși eclectic, stilul lui OK Corral este în același timp robust și ușor de identificat, cu influențe din funk, disco și house.

00:00 Dj set ƒ v ℓ c r v м

ƒvℓcrvм a început ca un proiect lateral al unui membru (Pišta Kráľovič) al cunoscutei formații slovace de math-pop NVMERI. Dar a scăpat complet de sub control după lansarea primului EP și a remixurilor care i-au adus recunoașterea unor nume mari din scena de clubbing. Sunetul său e un amestec de curente muzicale din ultimii ani din LA, New Jersey și Tokyo, ca Jersey Club, Footwork, Future Beats, Grime și alții, fără a avea încă un nume distinct. Dar accentul pe beat-uri și compozițiile melodice vin din anii în care muzicianul, copil fiind, a cântat muzică evanghelică în jurul Europei, cu corul bisericii din localitatea în care a crescut.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută