Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

ParkLake Shopping Center și World Class invită bucureștenii la campionatul de padel al verii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ParkLake Shopping Center și World Class invită bucureștenii la campionatul de padel al verii Share ParkLake Shopping Center și World Class invită bucureștenii la campionatul de padel al verii


ParkLake devine pe 1 iulie 2017 locul de desfășurare al celui mai așteptat campionat de padel al verii organizat în parteneriat cu World Class şi PadelMania. 

Bucureștenii sunt invitați să joace padel pe unul dintre cele trei terenuri special amenajate, luptându-se pentru premiile oferite în cadrul competiției.

Padelul este un sport în echipe de două persoane, la intersecția dintre tenis și squash. Acesta se bucură de succes atât în rândul sportivilor de performanță, cât și în grupuri de prieteni sau familii cu copii, fiind cunoscut drept un sport de socializare.

Campionatul de padel se va desfășura sâmbătă, 1 iulie, în intervalul 17:00-21:30 în grădina ParkLake, la ieșirea dinspre parcul Titan. Persoanele înscrise vor forma două grupe de câte opt participanți, fiecare grupă fiind condusă de câte un căpitan de echipă. De asemenea, pasionații de padel vor putea lua parte la meciuri demonstrative cu cei mai buni jucători de padel din țară, Rafa Moreno, Farlei Kothe, Adrian Vodislav și Andrei Cociașu.

Doritorii se pot înscrie până în 30 iunie, la recepția clubului World Class din ParkLake, iar intrarea în zona dedicată este liberă. La finalul campionatului, cei mai buni doi jucători vor câștiga premii oferite de organizatori.

Spectatorii sunt invitați să se încarce de energie pozitivă în zona de lângă terenurile de padel. Un DJ va asigura muzica bună pe tot parcursul evenimentului, în timp ce MC-ul va anima atmosfera. Vizitatorii se pot alătura activităților sportive și pot asista la lecțiile de padel sau pot pedala la un Smoothie Bike, pentru a-și prepara singuri propriul smoothie.

Olympus, partener Padel in the Park, asigură hidratarea participanților și oferă sucuri de fructe pe durata evenimentului.

Detalii despre evenimentele ParkLake găsiți pe www.parklake.ro, pagina de Facebook ParkLake Shopping Center sau pe aplicația de mobil ParkLake.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută