Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Palas Mall | Reduceri

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Palas Mall | Reduceri Share Palas Mall | Reduceri


Dacă te pregăteşti de vacanţă şi îţi doreşti în bagaje piesele vestimentare care ţi-au făcut cu ochiul întregul sezon sau dacă pur şi simplu eşti pasionat de modă, magazinele de îmbrăcăminte din Palas Mall te aşteaptă cu preţuri cu până la 70% mai mici.

Vei fi întâmpinat cu oferte estivale la magazine. În această perioadă, pentru încălţăminte şi articole de marochinărie sunt valabile oferte cuprinse între 30% şi 50%. 

„Copiii se pot bucura şi ei de o varietate de articole la promoţii atractive, de până la 30%. Tentante sunt şi promoţiile magazinelor cu bijuterii şi accesorii, de până la 60%, în timp ce produsele cosmetice, care nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, au preţuri de nerefuzat în magazinele de specialitate. Lista reducerilor continuă şi la magazinele cu produse pentru casă sau de servicii”, a indicat Simona Teodorescu, director relaţii publice în cadrul companiei Iulius.

Catalogul complet al promoţiilor este disponibil pe pagina de Facebook şi pe site-ul Palas Mall.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută