Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Polițiștii au câștigat Hermannstädter Fußballcup 2017!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Polițiștii au câștigat Hermannstädter Fußballcup 2017! Share Polițiștii au câștigat Hermannstädter Fußballcup 2017!


Clubul Economic German Transilvania împeună cu Consulatul Republicii Federale Germania la Sibiu și în parteneriat cu A.F.C. Hermannstadt, au organizat în prima parte a lunii iunie competiția sportivă “Hermannstädter Fußballcup 2017”.

Evenimentul a reunit două turnee consacrate, turneul feminin de fotbal cu o tradiție de 7 ani și turneul masculin de fotbal cu o tradiție de 18 ani.

La turneul masculin au participat 15 echipe ale companiilor cu capital german și ale instituțiilor din Sibiu. Golgheterul Turneului a fost Ciurea Adrian (I.P.J. Sibiu) iar cel mai bun portar a fost desemnat Rareș Adrian (Star Assembly SRL).

Premiul “Fair Play” a revenit echipei Kendrion Automotive Sibiu SRL, câștigătoarea locului IV, Continental Automotive Systems SRL, câștigătoarea locului III, a fost desemnată cea mai tehnică echipă, Star Assembly SRL s-a clasat pe locul II, iar câștigătoarea competiției a fost echipa I.P.J. Sibiu.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută