Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

City Causes – Școala de șoferi ABC Sibiu, cursuri gratuite pentru premianți!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Causes – Școala de șoferi ABC Sibiu, cursuri gratuite pentru premianți! Share City Causes – Școala de șoferi ABC Sibiu, cursuri gratuite pentru premianți!


Școala de șoferi ABC Sibiu susține valorile cu adevărat importante și dorința de a excela, apreciind învățământul sârguincios premiind pe cei mai buni liceeni de clasa a XI -a din cele mai bune licee sibiene: Gheorghe Lazăr, Octavian Goga și Samuel von Brukenthal. Liceenii care au obținut în anul școlar 2016/2017 cele mai mari medii la învățătură, vor beneficia de un curs gratuit în vederea obținerii permisului auto, categoria B.

”Acesta este un proiect pilot, intitulat ”Sprijinim învățământul sibian” din care dorim să facem o tradiție premiind tinerii cu potențial, încurajându-i, și nu în ultimul rând, confirmându-le faptul că apreciem eforturile pe care le fac la școală, eforturi încununate cu medii exemplare. Aprecierea noastră se concretizează în a le oferi cadou școlarizarea în vederea obținerii carnetului de șoferi, respectiv orele de legislație, orele de conducere, dosarul medical cu toate analizele necesare obținerii permisului auto” a declarat Narcis Gustoi, patronul Școlii de Șoferi ABC

Dorința conducerii Școlii de Șoferi ABC este aceea de a-i ambiționa pe liceeni să învețe, luptând pentru cele mai bune medii și totodată pentru premiul oferit de ei. Campania va continua și în anii viitori, extinzând oferirea de recompense și în alte licee.

O motivație în plus

”Vrem să motivăm elevii să învețe mai mult și să se depășească pe ei înșiși! Practic facem o investiție în viitorul nostru, Sibiul are nevoie de oameni de calitate pentru a putea evolua”, precizează Nelu Rogoz, directorul școlii.

Detalii

Cei interesați să afle mai multe informații pe acest subiect sau despre școala de șoferi ABS pot accesa site-ul www.scoaladesoferiabc.ro, tel 0369/427496 sau 0725/722701, pot trece pe la sediul din strada Râului, nr.33, et. 2, în incinta clădirii Flaro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută