Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș Share Nou în oraș


Centrul de Interes

 

Nou în oraș

Din 8 iunie, Cluj-Napoca are un nou spațiu de artă! Centrul de Interes găzduieşte 5 galerii (BARIL, BAZIS Contemporary, Camera, SABOT, SPAȚIU INTACT), 4 spaţii de proiecte, 3 spaţii de rezistenţă artistică şi 24 de ateliere de creație în care activează peste 30 de artiști vizuali, designeri, arhitecți. Spațiul de artă contemporană  se află într-o clădire industrială din imediata vecinătate a gării, de pe strada Fabrica de Chibrituri, nr. 9 A, cu acces direct prin pasajul subteran care leagă strada Horea și gara de strada Fabrica de Chibrituri.

Str. Fabricii de Chibrituri 9

www.facebook.com/centruldeinteres

 

Rhédey Café

Nou în oraș

Acum că s-a mărit și zona pietonală din centru, a mai apărut un local unde ne putem sorbi din cafea într-o zi de weekend leneșă! Rhédey Café, situată chiar în Piața Unirii, cu un decor modern și spațios potrivit pentru o sesiune de lucru sau chiar o sesiune de poveste cu amicii. Iar dacă ni se face și foame între cappuccino-uri, aflați că meniul Rhédey Café e destul de ofertant și la capitolul mâncare. De la preparate clasice din bucătăria maghiară la cele românești și până la deserturi deliciose, e greu să dai greș la noul local din Piața Unirii!

Piața Unirii

www.facebook.com/Rhedey

 

The Place

Nou în oraș

Vreți un local chic (pentru instagram) cu mâncare bună (pentru a potoli foamea) și cu prețuri rezonabile (pentru că imediat fuge cardul de noi) și nu mai știi de unde să începi să cauți? Încearcă The Place, un restaurant situat pe Bulevardul 21 Decembrie. Poți intra pe pagina de Facebook să arunci un ochi peste meniu, dar îți zicem direct că selecția de preparate e foarte bună și ofertele „daily specials” nu-s deloc de ignorat! Poți încerca liniștit o porție de spaghetti cu dovlecel și sos pesto și un lava cake la desert, n-ai să fii dezamăgit!

B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 120

www.facebook.com/ThePlaceCluj

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.