Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Genius at work | Shiitake

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Genius at work | Shiitake Share Genius at work | Shiitake


Boli cu transmitere telepatică

A devenit evident că ne confruntăm cu un virus răspândit la nivel mondial, cu o epidemie globală dintre cele mai grave. Exact genul de situație pe care doar echipa de genii Charlie o poate rezolva. Enervat de lipsa de reacție a organizațiilor din domeniul sănătății, prof.  univ. dr.  Sevastian Cristian, specialist în probleme de sănătate-sminteală, s-a hotărât să ia problema în propriile mâini. „Pentru mine este foarte clar că lumea a luat-o razna. Am realizat asta săptămâna trecută când mă uitam la televizor și nu mai știam dacă urmăresc știrile sau vreo telenovelă științifico-suprarealistă”. Totuși reputatul medic clarifică: „Scopul meu nu a fost să creez un medicament care să vindece, ci mai degrabă unul care să explice genul ăsta de comportament”. Vândut mai mult ca supliment alimentar decât ca medicament inovativ, Shiitake are la bază niște ciuperci japoneze, bine camuflate cu lichior Cynar făcut din 13 plante și digestiv Averna, așa, să alunece mai ușor… Medicul explică: „Există pe piață și alte tipuri de ciuperci cu efect similar dar toți știm că dacă sunt japoneze sigur sunt mai bune”. Foarte important de știut, nu se ia cu apă!

" "

Genius at work | Shiitake

Genius at work | Shiitake

Genius at work | Shiitake

Genius at work | Shiitake

Genius at work | Shiitake 

Avertisment. Nu creează efecte secundare, ci le transformă în efecte principale care constau în: a nu mai știi pe ce continent te afli, colorează părul portocaliu și îl face să stea ciudat, nu-ți mai dai seama dacă ești sau nu la guvernare, etc.

Medicament oferit de Charlie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută