Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free in Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Cluj Share Free in Cluj


Poetry Slam

Free in Cluj

Poethree își unește forțele cu Che Guevarra Social  Pub și îți aduce o seară de open mic, 1 iulie de la ora 20! Fie că pregătești un moment de Poetry Slam și vrei să impresionezi cu livrarea impecabilă, sau îmbini poezia cu flow-ul la Spoken Word, Poethree the așteaptă să te înscrii și să le arăți ce poți! Intrare/participare liberă!

 

Vinylistica w/t Julian M

Free in Cluj

Are două show-uri săptămânale la radio București în Noapte, e prezent pe scena muzicii electronice din România de prin 2000 și vine pe 24 iunie la Flying Circus Lounge de la ora 22: DJ Julian M!

 

Open Networking Event

Free in Cluj

Pe 27 iunie de la ora 19, Impact Hub găzduiește un eveniment deschis dedicat schimbului de experiențe al antreprenorilor locali și internațional care generează impact social.

 

Digital Evolution, Powering the Future

Free in Cluj

Endave va organiza pe data de 28 iunie la The Office un eveniment deschis pentru întreaga comunitate tech din Cluj. Intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate!

 

Esențial: ONGFest Civic Break Cluj

Free in Cluj

Potaissa rămâne ocupată și în 1 iulie când va găzdui ONGFest, Festivalul Național al Organizațiilor Nonguvernamentale. Aflat la cea de-a 8-a ediție, scopul său este de a spori numărul de cetățeni implicați activ în comunitate, de a promova spiritul asociativ și de a crește implicarea ONGurilor în societate.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.