Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Cum să-ți faci bagajul pentru vacanța de vară din 3 mișcări?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cum să-ți faci bagajul pentru vacanța de vară din 3 mișcări? Share Cum să-ți faci bagajul pentru vacanța de vară din 3 mișcări?


Sezonul vacanțelor a venit! Zilele călduroase te îmbie la o fugă rapidă din oraș, pe o plajă la Marea Mediterană sau într-una din minunatele capitale europene.

Abia aștepți să te urnești din loc, însă euforia îți e umbrită de ”făcutul bagajelor”.

Ce trebuie să pui în bagaj astfel încât să te asiguri că nu uiți nimic acasă?

Începe cu hainele: urmează principiul ”o ținută pe zi” și pune atâtea ținute câte zile urmează să petreci departe de casă. Alege haine confortabile, simple, albe sau colorate.

Continuă cu cosmeticele, la acest capitol vei avea nevoie de: gel de duș, șampon, balsam, deodorant, loțiune de corp, pastă și periuță de dinți, cremă de față, produse de make-up, parfum, loțiune de plajă, demachiant și dischete, loțiune tonică.

Următoarea categorie pe care trebuie să o bifezi: accesorii! Pălăria și ochelarii de soare, cerceii și brățările preferate, un colier, eșarfa, șlapii și umbrela nu trebuie să lipsească din bagajul tău.

La final de tot, strecoară printre lucruri aparatul foto, încărcătorul de la telefon, tableta, căștile, un adaptor de priză, 1-2 cărți.

Și gata, acum te poți bucura de plecare și de toate locurile fascinante pe care urmează să le descoperi.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută