Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Constanța – Descoperă farmecul orașului de la malul Mării Negre!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Constanța – Descoperă farmecul orașului de la malul Mării Negre! Share Constanța – Descoperă farmecul orașului de la malul Mării Negre!


Constanța are un mix interesant de natură (marea și plaja), istorie (bogatele vestigii arheologice din zonă), religie și cultură și bineînțeles, viață de noapte.

Mozaicul cultural e vizibil mai ales în zona centrală a orașului, unde se află o moschee, o catedrală ortodoxă, sinagoga, o biserică catolică, una greacă și una armenească.

Câteva lucruri pe care nu trebuie să le ratezi dacă vizitezi orașul de la malul mării: o plimbare seara pe faleză, un răsărit pe malul mării, o porție de hamsii, o plăcintă dobrogeană, Moscheea Carol I – dincolo de încărcătura istorică, în vârf se află un balcon care îţi oferă o privelişte superbă asupra portului, bazilica Sfântul Anton de Padova, marele Edificiu Roman cu Mozaic, Piața Ovidiu – cândva centrul orașului, astăzi sufletul vechiului oraș, Acvariul, un tur la Planetariu, Delfinariu și Observatorul Astronomic, Farul genovez, o plimbare relaxantă pe esplanada Portului Tomis sau Cazinoul – cu siguranță simbolul orașului.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută