Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Be nuts, be donuts – Donuterie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Be nuts, be donuts – Donuterie Share Be nuts, be donuts – Donuterie


Donuterie e locul unde tu și prietenii tăi puteți savura cele mai gustoase donuts împreună. Donuterie e dulcele de lângă cafea, partea bună a unui început, mijloc și final de zi. Donuterie e alegerea perfectă să-ți începi dimineața: la orice cafea medie, latte macchiato sau cappuccino primești un donut cu gaură, totul la doar 9 lei. Ce-ai mai putea vrea?

Uite câte motive ai ca să alegi un moment dulce la Donuterie: peste 20 de tipuri de donuts pentru toate gusturile, smoothie-uri răcoritoare cu parfum de vară, limonadă și fresh-uri proaspete, frappés, iced coffee sau iced tea, toate pot fi savurate atât în magazin, cât și pe terasă. 

Dacă e motiv de sărbătoare, atunci sărbătorește așa cum trebuie! Vrei un cadonut pe măsură evenimentului, dar nu știi ce donuts să alegi? Fă-ți intrarea la orice petrecere cu un partybox. Minidonutsurile sunt cadoul perfect și aduc un boost de energie și bună-dispoziție, indiferent că e vorba de un eveniment coporate, o zi de naștere între prieteni sau un moment special din viața ta. Comenzile se fac direct în magazin.

”Din dorința de a fi mai aproape de sibienii care îndrăgesc dulciurile cu aromă de copilărie și care ne trec pragul magazinului în mod frecvent, vom introduce gift carduri pentru a le răsplăti fidelitatea. De asemenea, în permanență testăm în bucătărie diferite rețete de gogoși cu ingrediente speciale care să atingă gusturile cât mai multor iubitori de dulce”, spune Andrei Vecerdea.

Singura Donuterie din Sibiu o găsești pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 26, de luni până duminică, între 10:00 și 22:00. Cele mai fotogenice donuts te așteaptă cu un like pe facebook – Donuterie Sibiu. 

 

Donoutatea sezonului sunt gogoșile delicioase cu aluat integral umplute cu trei tipuri aromate de gem: afine, căpșuni și caise. Sunt acoperite cu cremă pufoasă de iaurt și muesli crocant cu fulgi de ciocolată, granola din semințe și fructe uscate sau fulgi de migdale și biscuiți amaretti. Sună sănătos și extrem de gustos! Se potrivesc de minune dimineața lângă o cafea.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută