Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Akua Naru @ Muzeul de Artă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Akua Naru @ Muzeul de Artă Share Akua Naru @ Muzeul de Artă


Născută în New Haven (SUA), drumul lui Akua Naru a dus-o până în Germania la Cologne unde locuiești în prezent și își desfășoară principala activitate. După lansarea albumului „The Jounrey Aflame” Naru a demonstrat că este o forță de neoprit și un exemplu perfect pentru ce pot face femeile în lumea hip-hopului. Criticii i-au desemnat albumul drept o contribuție important la scena muzicală hip hop, „The Journey Aflame” clasându-se pe locul întâi în topurile de college radio din state. Artista colaborează cu numele grele din peisajul hip hop din Germania și are reputația că poate captiva instant atenția publicului indiferent de țara în care cântă. Scrie, cântă și susține spectacole de când se știe, iar turneul de promovare al albumul a dus-o în multe colțuri ale lumii – China, Ghana, Statele Unite și acum Cluj! Fie că ai să o vezi pe o scenă cu trupa ei formată din 6 membrii sau doar ea cu un microfon și un DJ, Akua Naru livrează un soul music care inspiră și te ține legat.

Clujenii au acum ocazia să participe la un concert special al acestei artiste care redefinește hip-hopul (feminin sau nu). Evenimentul este organizat de /form space și se va ține în incinta Muzeului de Artă pe 7 iulie.

" "

7 iulie

Ora 19.00

 www.facebook.com/formspace.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută