Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente la care să mergi în București | 23 – 29 iunie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente la care să mergi în București | 23 – 29 iunie 2017 Share Top 5 evenimente la care să mergi în București | 23 – 29 iunie 2017


Orașul s-a golit de mașini. Bucureștenii și-au recuperat Bucureștiul, acum că studenții au terminat sesiunea și se îndreaptă spre caselele lor. Acum că se pleacă în vacanțe, că zborurile din Otopeni sunt pline. Apropo de Otopeni, volumul de pasageri a crescut atât de mult încât cei de la aeroport recomandă venirea cu 3 ore înainte de zbor. Ne plac vacanțele. Dar ne place și Bucureștiul aerisit, cu evenimentele lui cu aer hip și oamenii îmbrăcați colorat, care străbat Bucureștiul pe biciclete cochete.

1. Imediat după Noaptea de Sânziene, sâmbătă, pe 24 iunie, în Grădina Botanică își vor face apariția creaturi fantastice, zâne și vrăjitoare care se vor amesteca printre cei prezenți, gata să se lase fermecați de un program de filme vrăjite și de mâncăruri și licori magice, odată reveniți cu picioarele în iarbă după ce muzica celor de la Travka îi va purta prin aer, până-n lună. 5 scurtmetraje proiectate îm cadrul NexT Fantasia promit să îi ducă pe spectatori departe, în lumi fantastice, distopice sau de-a dreptul magice. De la ora 18.00.

2. Placebo cântă la București, la Arenele Romane, pe 28 iunie, de la ora 20.00. Un concert aniversar, la 20 de ani de la înființarea trupei – 7 albume de studio incluse în top 20 și zeci de amintiri și stări de spirit.

3. BETON Street Art Festival 2017 se întâmplă pe 24 iunie. Începe la ora 11.00, cu Kero, Ghica Popa, Pisica Pătrată, Balamuc, Costin Ioniță, Fear, Irlo, Radu Pandele, Dablef, Alexandru Ciubotariu, Răzvan Dumitru, OCU/Monea Corina, Szilard Gaspar.

4. Evanescence cântă la Arenele Romane pe 29 iunie, de la ora 20.00. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări și premii internaționale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesa “Bring Me To Life”, la categoriile “Best New Artist” și “Best Hard Rock Performance”.

5. Dan Perjovschi vine din nou la sandwich pentru o discuție informală cu publicul, ce marchează și finisajul expoziției World Attractions. Galeria Sandwich se află în Interiorul Combinatului Fondului Plastic din București, str. Băiculești nr. 29. Sămbătă, 24 iunie, de la ora 19:00.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.