Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Recomandarea Zile și Nopți | Lánchíd Café Budapesta

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandarea Zile și Nopți | Lánchíd Café Budapesta Share Recomandarea Zile și Nopți | Lánchíd Café Budapesta


Restaurante București

Zile și Nopți a realizat recenzia sub anonimat și a achitat integral nota de plată.

TRIPS & TIPS

Lánchíd Café Budapesta – Fő utca 4

Un loc excelent pentru oricine, dar foarte special pentru iubitorii de muzică. Blues, rock, progresiv, jazz, fusion etc, toate se găsesc documentate din plin pe pereții și tavanul acestei cafenele, care aparține unui mare iubitor de muzică. Pasiunea lui este atât de mare, încât a făcut tot ce i-a stat în putință să-și aducă idoii în propria casă.

Astfel, în afară de afișele celor mai importante concerte care au avut loc de-a lungul anilor în Budapesta (de la Peter Gabriel și Roger Waters la Solling Stones, King Crimson sau Supertramp – există chiar și o tapiserie cu Jethro Tull), pe pereții cafenelei găsiți o mulțime de fotografii cu autograf și chiar fotografii în care patronul este însoțit de artiști celebri, precum John Mayall sau BB King. Bere locală foarte bună, mâncare la fel, plus personal care vorbește o engleză impecabilă.

Cătălin Toader

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.