Zile și Nopți a realizat recenzia sub anonimat și a achitat integral nota de plată.
For Sale Budapesta – One of the best in town
Pentru călătorul însetat și înfometat ajuns la Budapesta, soluțiile de la decente în sus ajung, cel mai probabil, la un număr de ordinul zecilor. Am încercat multe taverne, puburi și restaurante în superba capitală vecină, dar cel mai special dintre ele este, de departe, For Sale Pub. Știu, există și în Brașov un asemenea pub, dar care este o replică extrem de palidă a originalului. De fapt, singurele asemănări sunt numele și alunele în coajă pe care le găsești pe masă, în rest sunt din lumi diferite. Varianta de la Budapesta este o cârciumă adevărată, în care ambianța și mai ales mâncarea fac ca locul să fie extrem de aglomerat în orice sezon.
Indiferent dacă luați gulaș sau altă specialitate ungurească, ori optați pentru calmari la grătar cu cartofi prăjiți și sos sau pui cu cartofi ca la Brașov, toate sunt excelente. Plus berea la halbă, care e foarte bună. Nu vă speriați de podele, obiceiul casei e acela că trebuie să arunci pe jos cojile alunelor care se găsesc în cantități industriale pe fiecare masă. Iar la plecare ar fi bine să lipești pe perete sau tavan, dacă mai găsești puțin loc, o carte de vizită, o notiță sau chiar un desen. Este restaurantul cu cele mai mari porții de mâncare pe care le-am întâlnit în viața mea. Încă de pe prima pagina a meniului, femeile, copiii și bărbații nu chiar morți de foame sunt sfătuiți să-și comande doar jumătate de porție.
Cătălin Toader