Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Recenzie pe bune | For Sale Budapesta

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recenzie pe bune | For Sale Budapesta Share Recenzie pe bune | For Sale Budapesta


Restaurante București

Zile și Nopți a realizat recenzia sub anonimat și a achitat integral nota de plată.

For Sale Budapesta – One of the best in town

Pentru călătorul însetat și înfometat ajuns la Budapesta, soluțiile de la decente în sus ajung, cel mai probabil, la un număr de ordinul zecilor. Am încercat multe taverne, puburi și restaurante în superba capitală vecină, dar cel mai special dintre ele este, de departe, For Sale Pub. Știu, există și în Brașov un asemenea pub, dar care este o replică extrem de palidă a originalului. De fapt, singurele asemănări sunt numele și alunele în coajă pe care le găsești pe masă, în rest sunt din lumi diferite. Varianta de la Budapesta este o cârciumă adevărată, în care ambianța și mai ales mâncarea fac ca locul să fie extrem de aglomerat în orice sezon.

Indiferent dacă luați gulaș sau altă specialitate ungurească, ori optați pentru calmari la grătar cu cartofi prăjiți și sos sau pui cu cartofi ca la Brașov, toate sunt excelente. Plus berea la halbă, care e foarte bună. Nu vă speriați de podele, obiceiul casei e acela că trebuie să arunci pe jos cojile alunelor care se găsesc în cantități industriale pe fiecare masă. Iar la plecare ar fi bine să lipești pe perete sau tavan, dacă mai găsești puțin loc, o carte de vizită, o notiță sau chiar un desen. Este restaurantul cu cele mai mari porții de mâncare pe care le-am întâlnit în viața mea. Încă de pe prima pagina a meniului, femeile, copiii și bărbații nu chiar morți de foame sunt sfătuiți să-și comande doar jumătate de porție.

Cătălin Toader

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.