Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

NOU ÎN ORAȘ | 23 IUNIE 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii NOU ÎN ORAȘ | 23 IUNIE 2017 Share NOU ÎN ORAȘ | 23 IUNIE 2017


Așa cum v-am obișnuit, Zile și Nopți vă ține la curent cu tot ce se întâmplă nou în oraș. În următoarea perioadă vom avea parte de noi evenimente în București

1. Conferințe

Seria de conferințe #CePunemÎnRamă? continuă cu o nouă temă: Când expozițiile devin formă. Notițe despre expunerea artei contemporane românești în perioada recentă. Conferința abordează tema re-enactment-ului în expoziția de artă contemporană: se reînscenează istoria, se reconstituie expoziții din trecut, se cercetează cu asiduitate arhive, se regresează cu o presupusă candoare la o copilărie culturală care privește solemn către mame și tați eroici, proaspăt redescoperiți și relansați, acum, târziu, în lumea largă.

Evenimentul se va desfășura marți, 27 iunie, de la ora 19:00, la Sala Cafenea la ARCUB (Str. Lipscani 84-90).

2. Festival #1 – Lemonade Festival

Duminică, 25 iunie, are loc prima ediție a “Lemonade Festival” la FOOD HOOD. În cadrul festivalului, trupa Gramofone va susține un concert. Gramofone înseamnă Paul Drăgușin (clape și voce), Adrian Radu (chitară), Mardar Andrei (voce) și Nicoară Traian-Cristian (tobe). Accesul este liber.

3. Festival #2 – Kürtős fest & Picnic Ozosep

Manufactura Kurtoseria și Târgul Ozosep organizează primul festival al producătorilor de kürtőskalács, în frumosul parc din Mogoșoaia, poiana mică. În cadrul evenimentului veți putea degusta cele mai speciale varietăți de kürtős, pregătite după rețete tradiționale și speciale. Gulașul, Sekler HotDogul și alte specialități locale vă vor aștepta și ele, iar pentru suflet – concert One More Minute featuring A.G. În perioada 24-25 iunie, în Parcul Mogoșoaia, începând cu ora 10:00. 

4. Atelier – Atelier de Ornitologie

Grădina cu Oameni este un proiect participativ care îşi propune cunoaşterea şi protejarea ecosistemului din zona parcului Cişmigiu. Cel de-al doilea atelier de ornitologie este o plimbare de observație prin Grădina Cișmigiu, cu povești despre speciile de păsări ce trăiesc acolo, aflând ce este specific fiecăreia. Atelierul este susţinut de Paul M. S. Țibu şi Ovidiu Neculai Bufnila.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.