Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

20 de ani de la debutul Placebo

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 20 de ani de la debutul Placebo Share 20 de ani de la debutul Placebo


Concerte București

Placebo, una dintre cele mai apreciate și influente formații ale ultimelor decenii, va sărbători 20 de ani de carieră printr-un concert special în România. Pe 28 iunie, la Arenele Romane din București, publicul îi va însoți pe Brian Molko, Stefan Olsdal & co. într-o călătorie retrospectivă, parcurgând 20 de ani și 7 albume de studio incluse în top 20.

Momentul aniversar este marcat de lansarea unui disc aniversar, intitulat “A Place For Us To Dream”, ce conține nu mai puțin de 36 de piese. În acest tracklist sunt incluse cele mai populare piese ale formației, în versiuni de studio, live sau editate pentru radio, precum și un single nou, intitulat ”Jesus’ Son”.

Brian Molko și Stefan Olsdal promovează compilația “A Place For Us To Dream” în cadrul unui amplu turneu aniversar – ”20 de ani de Placebo”. Început în octombrie 2016, turnul ajunge și în România pe 28 iunie 2017. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din București, cu acest prilej, fanii formației având oportunitatea de a asculta live piese pe care trupa nu le-a mai cântat de foarte mulți ani.

Să zicem doar că setlistul va cuprinde piese pe care am jurat că nu o sa le mai cântăm vreodată. Fanii au fost foarte răbdatori cu noi din moment ce nu am cântat decât rareori cele mai de succes materiale ale noastre, astfel că am decis să le oferim ceea ce vor să audă. Aniversarea a 20 de ani reprezintă momentul perfect pentru asta. Turneul este dedicat fanilor noştri, dar este o şansă şi pentru noi să ne revizuim începuturile. Deci, dacă vreţi să ne vedeţi cântând „Pure Morning” sau „Nancy Boy”, piese pe care nu le-am mai interpretat în aproape 10 ani şi s-ar putea nici să nu o mai facem în viitor, vă aşteptăm la concerte! V-am pregătit şi alte surprize” a declarat Brian Molko, frontman-ul Placebo, despre turneul aniversar.

Prețul biletelor este de 190 de lei în avans și 220 de lei în ziua concertului.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută