Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

RomânIA Autentică

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii RomânIA Autentică Share RomânIA Autentică


Orașul nostru ar putea intra din nou în Cartea Recordurilor. Sâmbătă, 24 iunie, peste 10.000 de persoane îmbrăcate în ie sunt așteptate să participe la cea de-a doua ediție a Festivalului „RomânIA Autentică”. Alături de Iași, în acest proiect vor mai participa mii de persoane în alte două localități din România: Târgu Jiu și Hobița (comuna Peștișani), locul de naștere al lui Constantin Brâncuși, cel mai important sculptor român. 

Începând cu ora 13:00, pe scena din fața Palatului Culturii vor cânta Ansamblul „Lăutarii” și Nicolae Botgros, Ansamblul „Floricică de la munte”, Ion Paladi, Sofia Vicoveanca și Laura Lavric. Lor li se vor alătura artiștii ieșeni de la Asociația „Doina Iașului”, Ștefan Pintilie, Ștefan Deaconița, Sabina Ursache, Nina Cuciuc, Constantin Bahrin, Maria Șalaru, Ion Macovei, Beatrice Duca, Vasilica Dina Tătaru, Maria Bogdan, Elena Câtea, Roxana Cojocaru și Cristinel Iordăchioaia. Cei prezenți se vor mai putea bucura de un recital la vioară al dirijorului Marinică Botea și vor putea să îi urmărească și pe dansatorii Ansamblurilor „Doina Carpaților” și „Hora Moldovei”. 

Biletul de intrare este IA!

24 Iunie, 13:00, Palatul Culturii

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.