Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

CASTELE, PRINȚI ȘI PRINȚESE DE HÂRTIE la Cetatea de Scaun a Sucevei

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CASTELE, PRINȚI ȘI PRINȚESE DE HÂRTIE la Cetatea de Scaun a Sucevei Share CASTELE, PRINȚI ȘI PRINȚESE DE HÂRTIE la Cetatea de Scaun a Sucevei


În perioada 19 – 23 iunie, la Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Bucovinei organizează activitățile atelierului istorico-didactic „Castele, prinți și prințese de hârtie”.

Scopul proiectului de educație muzeală este acela de promovare și cunoaștere a Cetății de Scaun a Sucevei, a perioadei medievale, prin intermediul activităților creative și a jocului interactiv. Proiectul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani. Pe parcursul a cinci zile, între orele 10:00 – 13:00, elevii vor avea posibilitatea să construiască din hârtie Cetatea de Scaun a Sucevei, să o personalizeze cu decoruri, prinți, prințese sau oșteni. Cele mai apreciate machete vor fi premiate, pe 25 iunie, la ora 12:00, de către Muzeul Bucovinei.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.