Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente la care să mergi în București | 16 – 22 iunie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente la care să mergi în București | 16 – 22 iunie 2017 Share Top 5 evenimente la care să mergi în București | 16 – 22 iunie 2017


Bucureștiul e încă viu. Se golește încet-încet și devine respirabil. Mai prietenos cu bicicliștii. Cu toate acestea, este o săptămână plină de concerte – Kings of Leon, Parov Stelar. Începe NexT curând. Terasele sunt pline. Avem târguri, avem și zile liniștite. Să ne bucurăm de ele!

1. Pe 16 iunie, The Fresh prezintă Parov Stelar, Wax Tailor, GOLAN și Oktopus, într-o călătorie sonoră atemporală în care dansul face legea. Arenele Romane în aer liber găzduiesc un spectacol fascinant ce are ca protagoniști trei trupe devenite celebre pentru excepționale prestații
LIVE pe toate scenele lumii.

2. Contact Bucharest Festival 2017 – De pe 16 pe 22 iunie, la Centrul Național al Dansului are loc un eveniment international de dans care se concentrează pe învățarea, practicarea și aprofundarea Contact Improvisation (CI). Spectacole, cursuri, traineri internaționali, improvizații și mult mult dans contemporan de calitate.

3. Concert The Veils (UK). Joi, pe 22, la Expirat Halele Carol. The Veils este un grup muzical de rock alternativ/indie originar din Londra. Cu o activitate de mai bine de zece ani, formația a intrat în atenția publicului, îndeosebi odată cu lansarea ultimului album în 2016. ”Total Depravity” este al cincilea album de studio al formației iar The Veils il vor prezenta la Bucuresti in cadrul turneului de promovare.

4. Cea de-a 11-a ediție a NexT Film Festival vine cu o noutate absolută: NexT schimbă anotimpul, anul acesta festivalul având loc între 22 și 26 iunie. Noua perioadă de desfășurare aduce cu ea și schimbări în formatul și imaginea festivalului. Pe lângă programele cu care spectatorii s-au obișnuit deja, anul acesta lineup-ul festivalului cuprinde multe surprize – printre ele se află proiecțiile în aer liber ce se vor desfășura în mai multe spații din București și care se adresează unor categorii de public variate.

5. Lil Jon. Pe 22 iunie, celebrul rapper american LIL JON cântă în premieră în România la Arenele Romane! Mergi să asculți în premieră la București hitul cu care LIL JON a făcut furori alături de DJ Snake, „Turn Down For What”.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.