Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Three Days Grace la Shine Festival 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Three Days Grace la Shine Festival 2017 Share Three Days Grace la Shine Festival 2017


Canadienii de la Three Days Grace sosesc în premieră în România ca headlineri ai festivalului Shine 2017, ediția a patra, festival ce va avea loc pe 30 iunie și 1 iulie la Arenele Romane din București. De asemenea, Subcarpați vin pentru al doilea an consecutiv să bubuie boxele Arenelor Romane devenind oficial alături de Coma și Alternosfera, ambasadorii festivalului ! ATENȚIE! Dacă veniți în gașcă la concert, nu uitați și de oferta Shine Together ce vă oferă 5 abonamente la preț de 4 în zona Acces General!

După ce în 2015 a câștigat tilul de “Best Alternative Festival” la Metalhead Awards iar în 2016 “Best Alternative Performance” și s-a bucurat de prezența a peste 8.000 de spectatori în cele două zile, sub egida “Come & Shine”, festivalul își dorește să-și menință poziția de lider pe piața festivalurilor de profil din Capitală și mulțumește fanilor pentru votul de încredere și le promite că nu le va înșela așteptările nici în 2017!

Cele mai noi trupe confirmate, care și închid afișul festivalului, sunt: Am Fost la Munte și Mi-a Plăcut, Jinxy Von D’ers, Umbra, Next Ex, Arthur și Mouse N Monkeyz. Cele șase nume se adaugă trupelor deja confirmate: Three Days Grace, Subcarpați, Alternosfera, Vița de Vie, Șuie Paparude, E.M.I.L., Coma și Luna Amară.

Three Days Grace

Povestea”Three Days Grace” începe inocent în anul 1992 sub denumirea de “Groundswell” când singurele intrigi ale protagoniștilor ei erau problemele întâmpinate la liceu. După un singur album, Wave Of Popular Feeling (1995), membrii trupei se despart ca mai apoi, în 1997, drumurile lor să se reîntâlnească sub lumina unui noi proiect intitulat Three Days Grace. După două decenii în care au devenit trupa simbol a rockului alternative din Canada, Three Days Grace se mândresc cu numeroase discuri de Platină câștigate în mod special pentru primele trei albume care le-au definit cariera: Three Days Grace (2003), One-X (2006) și Life Starts Now (2009). Cel mai recent album al trupei, Human (2015), a fost clasat pe locul 1 în topurile de peste ocean.

Muzica trupei “Three Days Grace” este cunoscută în toată lumea datorită unor single-uri precum “Painkiller”, “Riot”, “Pain” sau “I Hate Everything About You”, iar mesajul lor a rămas același în toți acești ani: “Tu ai putea să schimbi ceva în viața ta dacă ai avea la dispoziție doar trei zile?”

Abonamentele pentru Festivalul Shine se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara dar și în rețelele eventim și bilete.ro

Biletele au următoarele prețuri:

-129 lei abonament Acces General

-85 lei bilet de o zi la Acces General

În ziua concertului, la intrare, biletul de o zi va costa 90 de Lei.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.