Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Recenzie pe bune | Casa Victor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recenzie pe bune | Casa Victor Share Recenzie pe bune | Casa Victor


Restaurante București

Zile și Nopți a realizat recenzia sub anonimat și a achitat integral nota de plată.

Casa Victor – Bun, ieftin, de încercat

" "

Ascunsă pe o străduță liniștită în zona pieței Charles de Gaulle, Casa Victor este un complex ce include un hotel cotat la 3 stele, restaurant cu terasă, spa și oferă chiar și servicii de turism medical. Am ajuns acolo anul trecut, absolut întâmplător, într-un moment în care căutam cu disperare o terasă umbrită unde să ne tragem sufl etul la o bere rece. Și fiindcă ne era foame și meniul era destul de bogat, am comandat mai multe chestii. Toate cinstite, gustoase, fără pretenții fancy, cu preșuri foarte bune pentru zonă. Așa că am revenit într-o vizită de lucru dedicată aprofundării meniului. Prima dată încercasem salata de vinete (surprinzător de “reală“, cu vinete ce păreau proaspăt gătite) și vreo două feluri de paste (inclusiv spaghetti ai frutti di mare, în casese simțeau evident coniacul și usturoiul).

De această dată, a venit rândul unei tigăi picante cu mămăliguță. Bucăți de mușchiuleț de porc și piept de pui Julien, rumenite la tigaie pe un amestec fericit de ceapă, usturoi, ardei gras și peperoncino, toate legate de sosul combinat din roșii și soia. Bine gătită, cu un echilibru surprinzător de reușit între dulce și picant și cu o mămăligă decentă, dar puțin prea moale. Pentru acest fel de mâncare, o mămăligă fermă, eventual din făină integral de porumb alb, ar fi o îmbunătățire evidentă. O variantă mai simplă, dar la fel de gustoasă, este tocănița de porc cu mămăliguță, pe care a încercat-o unul dintre comeseni și s-a declarat satisfăcut.

Casa Victor se află pe Strada Emanoil Porumbaru, la numărul 44. Mâncare gustoasă și cinstită, servicii bune și prețuri prietenești, mai ales în contextul zonei.

Meniul e variat , cu pizza, paste, fructe de mare și câteva specialități tradiționale românești, dar și câteva deserturi pe care le vom testa la viitoarea vizită.

Cătălin Toader

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută