Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș Share Nou în oraș


Litchi

Nou în oraș

Ah, vafe! Cu ciocolată, cu gem, cu fructe și alte minunății.. Litchi e noua crêperie din oraș la care musai trebuie să dai o fugă și să-ți faci plinul cu cele mai bune waffles din Cluj. Uităm de diete și ne bucurăm de aluatul pufos acompaniat de cele mai proaspete fructe sau înghețată cremoasă. Vorba aia, fie Cluj, fie Bruxelles,  nu mai contează atâta timp cât vafele-s bune!

Str. Napoca nr. 13

www.facebook.com/litchiwaffles

 

 

Zucca City Bistro

Nou în oraș

Avem un singur cuvânt care poate descrie Zucca City Bistro: SUPERB. Chiar dacă nu s-a deschis de mult, cred că putem afirma că e bistro-ul nostru preferat de capitolul decor. Zucca prezintă un aspect stilish și high-class, greu de comparat cu altceva, o afinitate pentru formele geometrice integrate cu peisaje de natură. Iar despre meniu, ar fi multe pagini de zis. Dar ne limităm la 2 cuvinte: chocolate cheesecake.

Str. Dorobanților nr. 28

www.facebook.com/zuccacity

 

 

IQOS

Nou în oraș

Primul magazin IQOS din România s-a deschis la Cluj, în incinta noului mall Platinia, cu un spațiu de cam 70 mp, design minimalist și un concept aparte. Cei de la Philip Morris au pregătit pe lângă zona de comercializare – de unde ne putem lua produsele- și una de socializare și relaxare. Treaba stă cam așa: IQOS ne dă șansă să testăm produsele înainte de a le achiziționa și putem chiar beneficia de asistență personalizată.

Calea Mănăștur 2-6

www.iqos.ro

 

 

Happy Fries

Nou în oraș

Oare știți voi un „dish” care să fie mai universal iubit decât cartofii prăjiți? Probabil că nu, sau nu cu aceeași intensitate. Acum imaginați-vă un loc care vinde doar cartofi prăjiți cu sosuri și la cornet. Ei bine, tocmai v-am descris ce face Happy Fries, locul din care clujenii își pot lua cartofi prăjiți to-go. E practic un vis al copilăriei devenit delicios de real. Happy fries and happy customers!

Str. Regela Ferdinand nr. 30

www.facebook.com/HappyFriesCluj

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.