Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ia bilet | Evenimente

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ia bilet | Evenimente Share Ia bilet | Evenimente


FESTIVAL

23, 24, 25 Iunie/ Șes Bahlui

La Afterhills Music&Arts Festival pe lîngă cei 100 de artiști ce te așteaptă pe 4 scene, ve avea Câmpul artei, care va fi realizat de profesioniștii în domeniu, artiști locali, care vor interacționa cu publicul pentru o experiență completă. Spiritul liber, neconformist și creativ va fi încurajat prin toate activitățile din perimetrul festivalului. Ia bilet la: 149, 249, 449 lei.

PIAN CU POEME

18 Iunie/ Ateneul din Iași

Experiența acestui spectacol în afara țării a fost remarcabilă. Testimoniale ale românilor din Italia, dar și ale celor din publicul italian, pentru care textul în română putea parea o dificultate, vorbesc cu încântare despre o seară artistică cu totul specială. Pianul cu poeme este un recital de calitate, care corespunde înaltelor standarde ale centrelor culturale de pretutindeni și pe care oamenii ar fi încântați să-l primească în dar în orice colț al lumii. Ia bilet la 15 si 20 de lei.

PETRECERE

16 Iunie/ Rooftop Palas

Chase the Sun Events ii prezintă pe My nu leng alături de Dread Mc. Tommy si Jammo sunt cei doi dj si producători din Bristol(uk), ce au avut un impact major asupra scenei underground mondiale, sub numele de My Nu leng. Duoul are un sunet aparte, greu de încadrat intr-o anumită categorie, dar întotdeauna pe vibe-ul publicului ce este in extaz la fiecare apariție a lor. Ia bilet la 35 de lei (presale).

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.