Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Gojira concertează la București

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Gojira concertează la București Share Gojira concertează la București


Probabil cea mai cunoscută trupă de metal franceză, GOJIRA, cântă în premieră la București pe 4 iulie la Arenele Romane din București în cadrul unui Aftermath METALHEAD Meeting Festival! 

Nominalizați de câteva ori la premiile Grammy, inclusiv recent pentru cel mai recent album, “Magma”, francezii vin în România pentru a oferi fanilor piesele care i-au făcut celebri, de pe toate cele 6 albume din cariera trupei.

Combinând technical death metal cu progressive metal, groove metal și thrash metal, Gojira au fost influentați de nume sonore precum Slayer, Sepultura, Death, Meshuggah, Tool, Pantera, Neurosis sau Metallica.

Cel mai recent album al trupei, “Magma”, a fost lansat în iunie anul trecut prin Roadrunner Records și a fost aclamat la nivel mondial. După nominalizarea la două premii Grammy în 2016 și etichetarea lui “Magma” de către Rolling Stone drept cel mai așteptat album al anului trecut, francezii sosesc la București în cadrul unui show mult așteptat de fani.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.