Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free in Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Cluj Share Free in Cluj


Dacă vrei să ai ocupație în timpul liber nu trebuie musai să cari portofelul după tine decât dacă ai nevoie de acte (parcă era obligatoriu să porți mereu buetinul cu tine, sau ceva de genul). Am căutat în stânga și în dreapta și v-am găsit 4 activități mișto, cu accesul liber.

 

Cluj Never Sleeps

Free in Cluj

Ajuns deja la cea de-a patra ediție, Cluj Never Sleeps e de fapt o „noapte albă” a culturii. Între 17-18 iunie, orașul devine mai viu, mai dinamic și mai tânăr, iar arta, multiculturalitatea și viața de noapte se unesc. Concerte, musical-uri, instalații de artă interactive, performance-uri, petreceri tematice și multe alte suprize ne așteaptă la Cluj Never Sleeps!

 

Târg pentru pici, mămici și tătici

Free in Cluj

Expo Transilvania organizează pe 17 iunie un târg în care putem merge ca pontențial cumpărător sau chiar comerciant. Vor fi 4 ore în care ne jucăm de-a negustorii sau scăpăm de lucrurile de care nu avem nevoie.

 

Proiecție de Film

Free in Cluj

Filmul „Cântec pentru Argyris” va fi prezentat vineri, 23 iunie, de la ora 19:00, la Bookla. Documentarul descrie tragedia copilului Argyris Sfountouris care pierde își pierde familia persecuției nazistă.

 

GetFit with Garmin

Free in Cluj

Pe 24 iunie Garmin promite să ne ajute să avem un stil de viață sănătos, cu familie cu tot, în Parcul Cetățuie. Putem alege de la competiții sportive de înot, alergare cu obstacole, ciclism, cursuri de fitness și nutriție.

 

Esențial: Re-descoperim Clujul –  Piața Gării și Strada Horea

Free in Cluj

Asociația Vechiul Cluj continuă seria de tururi ghidate cu un nou eveniment ce se va desfășura pe 17 iunie de la 11.00. Profesorul Vladimir-Alexandru Bogosavlievici ne va povesti despre obiectivele din Piața Gării (care va fi și punctul de plecare al turului, lângă locomotivă) și de pe Strada Horea.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.