Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free în București | 16 – 22 iunie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București | 16 – 22 iunie 2017 Share Free în București | 16 – 22 iunie 2017


Petreceri, filme, târguri și multe altele vă așteaptă în această perioadă în București! Nu uitați ceea ce este cel mai important, toate sunt free!

1. PARTY – SECRET GARDEN

Vineri, pe 16 iunie, de la ora 19.00, într-un loc secret din București
se întâmplă o petrecere. Participarea la eveniment este gratuită
însă doar pe bază de rezervare individuală, în limita locurilor
disponibile.
Cum faci? Cauție pe Facebook evenimentul Joi Vineri După
Muncă #2, dai de un link de înscriere și primești detalii. E vară!

2. Film

Revine Cinemateca pentru toţi cu Cristian Tudor Popescu! Vineri, 16 iunie, ora 19.00, la Cinemateca Eforie se dezbate tema „Religia în cinemaul românesc” cu secvențe din “Manasse”, “Leiba Zibal”, “Străinul”, “Această lehamite”, “Senatorul melcilor” și “O umbră de nor”.

3. Târg

Între 17 și 18 iunie la A3 bistro, între orele 11-19, pe strada Mendeleev nr. 29 se întâmplă ultima edtiție de Detox+ Market de vara asta. Cu costume de baie de la Touchskin Deep, mătăsuri colorate de la Catch Michelle, genți cu frajuri și sclipici de la Laura Olaru și multe altele.

4. Modă

Poți să afli mai multe despre culisele unui business în modă de la conferința Fashion ROute, unde vei afla de la profesioniștii industriei cele mai noi tendințe, dar și provocările de care te poți lovi. Marți, 20 iunie, orele 10,00 – 18,00, pe Fashion ROute Market Place.

5. Esențial

Un spectacol despre diferenţa dintre a fi considerat identic cu altcineva şi identic cu sine însuşi, dintre a fi un obiect, individ, persoană cu o identitate unică. IDENTIC vs IDENTITATE vă provoacă să pătrundeți dincolo de diferențele care ne despart pentru a ajunge la valorile pe care le avem în comun. Credem că și refugiații și non-refugiații iubesc la fel, se tem la fel, visează la fel.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.