Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Fă-ți vacanța la Cluj în 26 iunie-2 iulie!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fă-ți vacanța la Cluj în 26 iunie-2 iulie! Share Fă-ți vacanța la Cluj în 26 iunie-2 iulie!


Sau măcar un citybreak la început de iulie, la Jazz in the Park festival

Ai tot auzit că-n Cluj se-ntâmplă lucruri faine: evenimente, festivaluri, tot soiul de concerte, că-s oameni primitori, orașul e tot mai frumos și mai plin de viață. Iată că la finalul lunii iunie te invităm la o super experiență în care muzica, relaxarea și atmosfera primitoare fac casă bună cu redescoperirea orașului într-o vacanță din care credem că te vei întoarce cu bateriile încărcate și cu zâmbetul laaarg pe buze.

Jazz in the Park, cel mai mare festival cu suflet jazz din țară, te așteaptă la Cluj în săptămâna 26 iunie-2 iulie 2017. Șase scene te vor încânta la Cluj: în Parcul Central, pe Malul Someșului, pe străzile din centrul orașului și la Opera Maghiară. Aici vor concerta unii dintre cei mai tari muzicieni de jazz contemporan din lume, mai exact 15 țări și 3 continente, peste 100 de artiști. Pe scurt: ai șansa de a-i asculta pe Dhafer Youssef, avangardistul jazz și world music, Susana Baca, venită tocmai din Peru, fost ministru al culturii și una dintre vocile senzaționale, supranumită regina jazzului latino, Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, nomazii muzicii Klezmer, Jazz Manouche și Rroma.

Abonamente găsești pe eventim.ro. În plus, nu-i rata pe Vintage Trouble, Jojo Mayer & Nerve, Skalpel, Hidden Orchestra, Viva Vox și alți zeci de artiști care cântă în parc și pe malul Someșului în concerte cu bilete neobligatorii. Muzică, hamace, relaxare, streetart într-o săptămână
excelentă la Cluj.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.