Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Alina Cojocaru | Hai la festival!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Alina Cojocaru | Hai la festival! Share Alina Cojocaru | Hai la festival!


Vara mult aşteptată a venit şi putem afirma cu încredere că nu a poposit oricum în oraşul nostru ci cu promisiuni de zile şi nopţi pline de evenimente frumoase. Recunosc, nu mă aşteptam să fie chiar aşa.

Fiecare nouă petrecere la care merg mi se pare mai reuşită decât ultima şi fiecare festival (mic sau mare) ridică din ce în ce mai sus standardul organizării de calitate. Ca în orice pădure mai sunt şi uscăciuni însă cine le mai numără când majoritatea copacilor arată atât de bine? Îmi place să văd că oameni noi în materie de organizare evenimente se arată la orizont. Şi când spun „noi” nu mă refer la „tineri” ci la cei care, după o perioada de actvitate profesională în domenii conexe, decid că au suficient curaj să se aventureze în nebunia aceasta. Din fericire, aceştia reuşesc. Din nefericre, cei tineri care încă mai au nerăbdarea şi atitudinea specifică vârstei, nu.

Timpul, ca de fiecare dată, le rezolvă pe toate. Ce mă bucură e faptul că încet dar sigur, fiecare ieşean îşi dă seama că e loc pentru toţi şi nu e necesar să arunci cu piatra niciodată. Iar cine e cel mai cel dintre toţi, poate să ia toate pietrele cu el şi să schimbe oraşul. Aerul e mai curat când nu sunt pâlcuri de oameni care se întind după ciolanul imaginar. Poate așa rezolvăm problema poluării din Iași!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.