Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Oktoberfest, între 7 și 17 septembrie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Oktoberfest, între 7 și 17 septembrie Share Oktoberfest, între 7 și 17 septembrie


Brașovenii vor avea parte de 11 zile de distracție cu bere și bunătăți bavareze, iar organizatorii Oktoberfest promit că la această ediție vor fi mai mulți invitați și mai multe surprize pentru petrecăreți. 

„Ne dorim să creștem acest eveniment, de la an la an, și astfel să le aducem brașovenilor și mai multe motive să vină să se distreze la Oktoberfest. Pregătim o serie de surprize pentru ediția din 2017, respectiv din perioada 7 – 17 Septembrie și ne așteptăm să crească și numărul vizitatorilor. Una dintre noutățile manifestării este cea legată de zonele de distracție. Vom crea trei astfel de locații, pentru toate gusturile, pentru al 9-lea an consecutiv berea Ciucaş va fi partenerul principal al evenimentului, oferind vizitatorilor momente unice de relaxare”, a declarat organizatoarea evenimentului Anemona Hermeneanu, scrie BizBrașov.

Vor fi amenajate zona de corturi, cea de relaxare și cea a jocurilor de tip Luna Park. Vor fi aduse hamace, se va putea juca badminton, iar iubitorii de lectură vor avea la dispoziție o grămadă de cărți.

Reprezentanții de la Bere Ciucaș vor oferi peste 10.000 de premii la această ediție. 

Parada carelor alegorice va începe anul acesta din Piața Sfatului. Iar traseul va fi diferit față de edițiile trecute. 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.