Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Gabriel Răzvan Chelariu | Succesul unui party reușit

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Gabriel Răzvan Chelariu | Succesul unui party reușit Share Gabriel Răzvan Chelariu | Succesul unui party reușit


Mereu mi-a plăcut să organizez petreceri, să fiu o gazdă bună şi de aceea aş vrea să împărtăşesc cu voi cum se poate organiza un eveniment reuşit.

Primul pas de care trebuie să ţii cont este de a te pune în postura oaspetului. Te opreşti pentru câteva  secunde, îţi imaginezi că eşti în mijlocul petrecerii şi te întrebi care ar fi lucrurile de care ai avea nevoie să te simţi bine şi să nu îţi lipsească nimic, începând de la decor, muzică, lumini, toalete, garderobă, pază, şi oamenii care intră în contact direct: hostess, barman, ospătar. Toţi cei care fac parte din organizarea petrecerii trebuie să înţeleagă că datoria lor este aceea de a avea grijă de oaspeţi şi să îi facă să se simtă bine în cadrul evenimentului la care i-ai invitat.

Un alt lucru de care trebuie să ţii cont este de a le povesti cum va fi petrecerea şi ce lucruri sunt prezente în cadrul evenimentului, gen vestimentaţie, tematică, muzică, programul la care începe şi la cât se termină pentru că în modul acesta faci o triere şi vor ajunge doar cei care îşi doresc cu adevărat să aibă parte de o experienţă frumoasă. Vor veni mai puţin cei în necunoştinţă de cauză şi nu vor afecta restul oamenilor care vor să aibă o amintire plăcută cu fiecare petrecere în plus la care participă.

Cu drag aştept să va povestesc personal despre următoarea petrecere  pe care o voi organiza. Un indiciu ar fi că trebuie să va găsiţi un croitor care să va croiască o togă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.