Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

C House, alegerea de duminică

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii C House, alegerea de duminică Share C House, alegerea de duminică


Cred că un lucru dificil de făcut când vine vara e să alegi un loc în care să mănânci ceea ce în mintea ta e combinaţia perfectă între răcoritor şi hrănitor. E ciudat cum la 30 de grade, mintea îţi spune salată iar stomacul, aripioare picante. Pentru astăzi am ales totuşi altceva.

Am fost la C House, terasa care te îmbine de fiecare dată când ajungi în Grădina Palas. Oferta de mâncare aici este variată şi majoritatea felurilor sunt gătite pe loc. Am ales să cerem ceva ce nu e neapărat în menu. I-am spus chelnerului că vrem doar orez cu pui fără condimente, carnea prăjită sau legume în plus. S-a făcut! Orez fiert cât trebuie, pui de asemenea şi, că să păstreze un pic din specificul locului, au pus parmezan. Pe lângă acest fel de mâncare, am mai avut o salată mediteraneană şi un chocolate mousse.

Ce ne-a plăcut, pe lângă mâncarea gustoasă, a fost şi servirea prietenoasă. Nu reuşeşti întodeauna să te faci văzut când vrei să ceri ceva, în ciuda numărului mare de ospătari, însă când ai captat atenţia, zâmbetul este la purtător şi amabilitatea cu care îţi răspund te face să uiţi asta.

Locul în care se află e unul dintre cele mai frumoase din oraş însă fiind atât de aproape de grădina în care se întâmplă tot felul de activităţi când încep serbările pentru copii şi muzica să răsune mai ceva ca la un concert,  ceri nota şi pleci.

Prânzul nostru a durat puţin dar a fost gustos şi, adăugând apa plată şi cafeaua, ne-a costat 124 de lei/ 3 persoane.

C House, Str. Palat

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.