Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ce să nu porți niciodată la o nuntă – Beatrice Szuhai

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce să nu porți niciodată la o nuntă – Beatrice Szuhai Share Ce să nu porți niciodată la o nuntă – Beatrice Szuhai


 

Deși tematica fiecărei nunți este diferită, există câteva lucruri pe care nu avem voie să le purtăm sub nicio formă. De pildă, albul. Dacă mireasa nu a cerut explicit acest lucru (se întâmplă rar, dar există mirese care își doresc domnișoare de onoare îmbrăcate în alb), atunci nu este permis să ne îmbrăcăm în alb ca invitați. Totuși, accentele de alb sunt în regulă. Aveți grijă să nu exagerați cu dantela, care duce prea mult în zona bridal.

Este interzis ca sutienul sau lenjeria să fie la vedere. Atenție la materialele rochiilor, încercați să le evitați pe cele transparente. Dacă veți avea spatele gol, optați pentru cupe în interiorul rochiei sau un sutien care nu are nimic în spate. Bunele maniere ne cer să nu purtăm o ținută care să atragă prea tare atenția, ci mai bine să rămânem într-o zonă neutră, safe. Animal printul nu este recomandat sub nicio formă și nici alte imprimeuri care „sar în ochi”. În ceea ce privește încălțămintea, dacă nu puteți umbla pe tocuri înalte, optați pentru încălțăminte joasă (dar nu flip flopși!). Și pantofii fără toc pot fi prețioși!

Voi cum vă îmbrăcați de obicei la nunți și alte evenimente importante?

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.