Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

The Best of Lynx: Tahaab Rais – invitat special la cea de-a treia ediție a evenimentului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Best of Lynx: Tahaab Rais – invitat special la cea de-a treia ediție a evenimentului Share The Best of Lynx: Tahaab Rais – invitat special la cea de-a treia ediție a evenimentului


Timp de peste trei ore, într-un loc în care timpul este considerat cel mai valoros mijloc, participanții la cea de-a treia ediție The Best Lynx – s-au înscris într-o călătorie într-o altă cultură și printre ideile strălucitoare, sub îndrumarea lui Tahaab Rais, Liderul FP7 / MENA. Călătoria ne-a ajutat nu numai să câștigăm timp, dar ne-am și extins cunoștințele.

Având funcția de planner strategic pentru toate birourile FP7 / MENA, Tahaab Rais are experiență în dezvoltarea soluțiilor strategice integrate și strategie creativă pentru a face idei care câștigă inimile, mințile, respectul și profiturile pentru brandurile din întreaga cultură. El și-a adus contribuția într-o serie de branduri regionale și globale de top din Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Africa Subsahariană, Africa de Sud, Asia-Pacific, subcontinentul indian și Turcia, cum ar fi MasterCard, Coca-Cola, Sony, HSBC, Unilever, L’Oreal, Ford, Nestle, J & J, Emirates NBD, Dubai Duty Free, Arla Foods, Harvey Nichols, Daman și Microsoft printre altele.

El deține un record dovedit de creare de platforme și soluții strategice inovatoare în cadrul brandurilor, care au fost creative și eficiente. Tahaab a dezvoltat, a condus și a participat la mai multe studii, cum ar fi experimente sociale și modele etnografice în întreaga cultură. El este cel mai premiat strateg în regiunea MENA și a fost recent recunoscut și clasat pe locul 1 în topul directorilor de planificare din The Big Won Clasamentul pentru anul 2015. Este membru profesionist al Clubului One, al APG din Marea Britanie și al Comitetului pentru Tineret din cadrul capitolului IAA din Emiratele Arabe Unite. El a mai vorbit la o serie de conferințe regionale.

La cea de-a treia ediție a filmului “The Best Lynx”, Tahaab Rais, liderul strategic al FP7 / MENA și unul dintre cei mai străluciți vorbitori la ediția din acest an a Dubai Lynx, a fost ghidul perfect în diversitatea regiunii. Cu multă energie, căldură și pasiune, el a vorbit despre modalități prin care creativitatea poate fi utilizată pentru a rezolva problemele cu adevărat dificile ale lumii. “Orientul Mijlociu nu este tot ceea ce este făcut să fie”, ne-a spus el la începutul prezentării și printr-un discurs foarte profund și multe exemple mărețe a reușit să demonstreze acest lucru.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.