Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Culinarte se extinde! Magazin nou în Sibiu Shopping City!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Culinarte se extinde!  Magazin nou în Sibiu Shopping City! Share Culinarte se extinde!  Magazin nou în Sibiu Shopping City!


Răsfățul dulce al sibienilor și turiștilor, Culinarte – L’arte Del Gusto, a inaugurat de curând un magazin nou în incinta Sibiu Shopping City, în cadrul Galeriilor Carrefour.

Noua unitate își propune să ofere un moment delicios de relaxare pentru toți cei aflați la cumpărături în mall, sau pentru cei care vor să cumpere pentru acasă un desert savuros, pe care să-l împartă cu familia sau prietenii.

Magazinul Culinarte din cadrul Sibiu Shopping City păstrează formatul celui existent deja pe Bulevardul Nicolae Bălcescu și vine în întâmpinarea clienților cu oferte noi.

Spre exemplu, aici găsiți o varietate largă de meniuri de tip take-home, special ambalate și gândite să satisfacă toate gusturile. Ca să vă faceți o idee, puteți alege pentru acasă un pachet Summer Dream, care include deserturi ce alătură diferite gusturi fructate de vară, precum mousse de iaurt cu coacăze, o combinație de cocos cu mango și ciocolată cu fistic.

Dacă nu vă conving gusturile însorite, pachetul 5 Senses include cinci tipuri de deserturi combinate, cum ar fi ciocolată cu vișine, ciocolată cu alune crocante şi gusturi fructate.

Pasionații de ciocolată sunt și ei răsfățați cu Choco World sau Choco Dream, în care se află câte trei variațiuni delicioase din ciocolată.

Comenzi pentru evenimente

Magazinele Culinarte primesc și comenzi pentru torturi, deserturi și înghețată, în magazin sau la telefon 0744993344.

Gelato la dublu.

În vitrinele Culinarte din Shopping City Mall se regăseşte aceeaşi îngheţată artizanală delicioasă ca şi în magazinul din centru, iar cine face o pauză din shopping, poate savura o cupă delicioasă de gelato, în care se pot combina patru bile de înghețată cu topping și preparate din fructe la alegere.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.