Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

TIFF

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii TIFF Share TIFF


Cluj-ul nu este departe când ești iubitor de filme! Cum s-a văzut, pe scurt, TIFF prin ochii unui ieșean prezent la festival? Corina Giurgia a fost în weekend acolo și a văzut cele mai frumoase filme dar s-a și întâlnit cu actori, regizori și mulți cinefili.

Ediția a XVI-a a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) a adus în Cluj nume importante ale cinematografiei noastre: Tora Vasilescu (Premiul de excelență), Ion Dichiseanu, Ileana Popovici, Violeta Andrei, Dan Nuţu. Filmul românesc a avut parte de o frumoasa retrospectivă, iar pelicula „100 de lei” a fost vizionată de peste 100 de cinefili. Filmul lui Mircea Săucan n-a avut o soartă fericită cât timp regizorul era în viață, însă acum este scos la lumină. A fost vizionat anul trecut la festivalul regretatului Radu Gabrea, în mai la Serile Filmului Românesc şi acum la #TIFF2017.

Scurtmetrajele româneşti s-au văzut pe marele ecran de la #TIFF, iar realizatorii lor, din ce în ce mai tineri şi mai talentaţi, au fost aplaudaţi la scenă deschisă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.