Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

JUVENTUS – Festival concurs de muzică folk

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii JUVENTUS – Festival concurs de muzică folk Share JUVENTUS – Festival concurs de muzică folk


Vineri, 16 iunie, are loc prima ediție a Festivalului concurs de muzică folk “Juventus” ce vizează depistarea şi încurajarea talentelor şi îmbogăţirea cu noi valori a repertoriului naţional de muzică folk, încurajând creaţia de muzică folk autohtonă.

Concursul se va desfășura pe două secțiuni – Interpretare și Creație. Vârsta minimă a concurenților este de 14 ani, iar cea maximă de 30 ani, fișele de înscriere putând fi trimise on-line, pe adresa ccs_sv@yahoo.com, până la data 14 iunie 2017.

Numărul înscrierilor la acest concurs este limitat la 12 soliști și 6 grupuri. Concurenții vor evolua pe scena Auditoriumului „Joseph Schmidt”, de la ora 16.00, de la ora 19.00 fiind programat un recital al „Acoustic Gentlemen” Regulamentul complet, dar și alte detalii despre eveniment pot fi accesate pe pagina de facebook a instituției https://www.facebook.com/ccs.usv/.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.