Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

Porțile festivalului LollyBoom se deschid în curând

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Porțile festivalului LollyBoom se deschid în curând Share Porțile festivalului LollyBoom se deschid în curând


Doar câteva zile ne despart de cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom Cluj-Napoca ediția 2017, care va avea loc în perioada 1-4 iunie în Parcul Central. Se lucrează intens și atent la ultimele detalii pentru a garanta 4 zile de distracție, relaxare și petrecerea timpului liber alături de cei dragi într-o atmosferă cât mai colorată și antrenantă, specifică tărâmului de poveste LollyBoom.

Fiecare zi vine cu alte provocări, o gamă variată de activități și ateliere creative și educative atât pentru copii, cât și pentru părinți. Cei mici își vor exersa îndemânarea în cadrul atelierelor de pictură pe pânză, figurine, ateliere de confecționat măști de carnaval, modelare cu aluat sărat,  prezentarea echipamentului de alpinism și parașutare, atelierul pentru traiul în condiții de izolare și adăposturi improvizate, acestea fiind doar o parte din surprizele pe care le pregătim pentru ei. De asemenea, vor avea ocazia să experimenteze puțin din viața adulților prin atelierele de cusut rochițe și gătit, și totodată copilul tău va deveni mai relaxat, concentrarea, imaginația și creativitatea vor fi mai crescute, vor gestiona mai ușor furia, anxietatea și stresul datotită atelierelor unde vor învăța prin mișcare, jocuri distractive, stretching și alte metode educative. Multiple activități pentru toate vârstele vă așteaptă, dintre care amintim: spectacole de dans, magie, teatru senzorial, concerte, proiecții de film, parkour, escaladă, tiroliană și facepainting.

De acestea și multe altele vă veți bucura la cea de a treia ediție a festivalului LollyBoom. Intrarea este gratuită, iar participarea în cadrul atelierelor va fi posibilă pe baza înscrierilor în curând disponibilă pe site-ul www.lollyboom.ro. Porțile LollyBoom se deschid în curând pentru a contura împreună povestea din acest an.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută