Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

”Iunie, muzică bună, pentru toți” de Andrei Marcovici

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ”Iunie, muzică bună, pentru toți” de Andrei Marcovici Share ”Iunie, muzică bună, pentru toți” de Andrei Marcovici


În luna ce urmează vom avea parte de multe concerte în oraşul nostru. Eu voi enumera doar o parte dintre ele, mai ales cele inedite.

În data de 1 iunie la Muzeul Bruckenthal va concerta în cadrul Turneului Stradivarius binecunoscutul violonist Alexandru Tomescu. În aceeasi zi va avea loc la Sala Thalia un concert din cadrul unui proiect sustinut de către Principesa Margareta, unde veți putea audia tineri solişti alături de dirijorul Gabriel Bebeselea şi Orchestra Filarmonicii.

Filarmonica va încheia stagiunea în acest an într-un mod inedit. Lucrarea lui Arthur Honegger, Regele David, compusă pentru un ansamblu de cameră , cor si solişti va fi o premieră pentru Sibiu în cadrul Festivalului de Teatru în data de 8 iunie în Biserica Evanghelică.

Muzica din filmul „ The Circus” lui Charles Chaplin va răsuna în Sala Thalia, în data de 22 iunie, alături de proiectia filmului.

În data de 26 iunie tot la Sala Thalia vom avea marele privilegiu să ascultăm cea mai bună orchestră din România,Orchestra Română de Tineret, condusă de unul dintre cei mai apreciați dirijori români ai momentului, Cristian Măcelaru. Un concert care nu trebuie pierdut şi despre care voi scrie un articol special premergător acestui eveniment.

Ultimul concert al acestui sezon pentru Filarmonica din Sibiu o va avea ca invitată specială pe cântăreața Paula Seling, care sărbătoreşte 20 de ani de activitate.  Evenimentul va avea loc în Piața Mare în data de 29 iunie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută