Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

3 probleme de frumusețe specifice verii! Cum scapi de ele?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 3 probleme de frumusețe specifice verii! Cum scapi de ele? Share 3 probleme de frumusețe specifice verii! Cum scapi de ele?


Se apropie vara, sezonul fustelor scurte, al festivalurilor, al statului la terase în Piața Mică, al sutelor de fotografii, al vacanțelor, al distracției cât cuprinde.

Însă, odată cu acestea, pot apărea și anumite probleme de frumusețe care îți pot ruina întregul look și buna dispoziție.

" "

Învață câteva trucuri simple pentru a scăpa în timp record de problemele care îți pun în pericol zilele de vară!

  1. PĂR LIPSIT DE VLAGĂ: părul tău se îngrașă mai repede și se lipește de piele. După ce îți speli părul, stai câteva secunde sub jet de apă mai rece. Îți va răcori scalpul, iar părul tău va căpăta mai multă strălucire. Aplică o loțiune tonică pe gât și umeri pentru ca aceasta să absoarbă transpirația, astfel, părul tău nu se va mai lipi de piele.
  2. COȘURI PE DECOLTEU: vrei să porți o bluză decoltată, dar te confrunți cu o acnee nesuferită în zona pieptului. Folosește un săpun cu acid salicilic sau peroxid de benzoil pentru a preveni apariția acneei. Concentrează-te pe zonele unde ți s-a mai întâmplat să apară coșuri. Aplică un strat de gel împotriva acneei înainte de somn și lasă-l să se absoarbă peste noapte.
  3. MACHIAJUL SE SCURGE: abia te-ai machiat, dar imediat cum ajungi în oraș observi că, în special în zona ochilor, machiajul s-a cam întins. Înainte de a începe să te machiezi, aplică o bază pentru machiaj. Cele mai multe produse au puterea de a preveni excesul de grăsime. Alege un fond de ten de calitate pentru o rezistență sporită pe parcursul întregii zile.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută