Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

Top 5 evenimente la care să mergi în București | 26 mai – 1 iunie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 5 evenimente la care să mergi în București | 26 mai – 1 iunie 2017 Share Top 5 evenimente la care să mergi în București | 26 mai – 1 iunie 2017


Bucureștiul e încărcat de evenimente. Devine tot mai greu de ales, cu atât mai mult cu cât se întâmplă multe dintre ele în același timp, în locuri diferite și uneori îndepărtate. Dar să luăm partea bună a lucrurilor: a început Bookfest!

1. A XII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest are loc în perioada 24 – 28 mai, la pavilioanele C1, C2, C4 și C5 de la Romexpo. Invitatul de onoare din acest an este Suedia. Accesul la Bookfest cât și la toate evenimentele din cadrul acestuia va fi gratuit. Vizitatorii vor putea lua parte la peste 350 de evenimente, ce variază de la lansări, dezbateri și colocvii până la proiecții cinematografice și evenimente interactive.

" "

2. După carte, merge o petrecere. Noi recomandăm Bairam pe Bloc, pe strada Nicolae Caramfil 71. Se întâmplă pe 27 mai și incepe de după masă, pe la 14:00. Gaia se mută afară și se bucură de primăvară. Așadar și prin urmare, sâmbătă e primul bairam exterior mare. Clasic, muzică din anii ’90, să ne simțim ca-n discoteci! Nu vom fi chiar pe bloc, dar vom fi pe o super terasă.

3. Pe 26 mai se întâmplă Balul Bucureștiului Interbelic, ediția a VI-a. De la ora 20:00, intri, având o ținută cochetă, într-un palat elegant, din care se aude muzică retro. Savurează momentul, înseamnă că te afli la Balul Bucureștiului Interbelic, organizat de Fundația Calea Victoriei la Palatul Cercului Militar Național!

4. Trupa Ad Hoc sărbătorește 8 ani de activitate la FOOD HOOD, pe 27 mai. Trupa transilvăneană își poartă ascultătorii pe tărâmuri fantastice, prin povești mistice și legende vechi de când lumea, în acorduri de Punk Acustic Folcloric Medieval. De la ora 20:00, pe strada Șelari nr.4.

5. Acoustic All Stars merg la Expirat Halele Carol pe 31 mai de la ora 20:00. Acoustic All Stars este o inițiativă a lui Cosmin Lupu de la Days of Confusion. Ulterior au fost cooptați în echipă Andrei Irode și Cătălin Chelemen (Coma), iar încă de la prima ediție echipa s-a mărit constat. Îi veți auzi pe cei de la Harlequin_Jack, Aeon Blank, Days of Confusion, ROA și NotSoCommonDJ.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută