Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free în București | 26 mai – 1 iunie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București | 26 mai – 1 iunie 2017 Share Free în București | 26 mai – 1 iunie 2017


Ai de gând să pleci la marile festivaluri ale verii și vrei să economisești în această perioadă? Noi te ajutăm de fiecare dată, oferind alternative free. De această dată sunt foarte diverse, așa că ai de unde alege!

1. Femei pe Mătăsari #7

" "

A 7-a ediție a Festivalului Femei pe Mătăsari se întâmplă între 26 și 28 mai – 3 zile de vacanța urbană, cu multe noutăți, surprize și, mai ales, o nouă abordare a străzii bazată pe o altfel de integrare a distracției în cadrul comunității, o altfel de sincronizare a spațiilor de locuit cu cele de exprimare artistică. Concerte, târg, petreceri și voie bună.

2. Free Comic Book Day

O zi în care magazinele de benzi desenate din întreaga lume oferă benzi desenate absolut gratuit pentru oricine intră in magazinele lor. Pe 27 mai, mergeți la Red Goblin de unde vă veti putea alege o revistă gratuită din cele pregatite special pentru acest eveniment.

3. Matka Bazar la J’ai Bistrot

Zeci de obiecte făcute cu drag de designeri români au fost donate pentru strângerea de fonduri organizată de Asociația MATKA. În 27 și 28 mai poți face shopping și fapte bune pentru copiii care participă la cursurile centrului de zi „Eu și prietenii mei” din Berceni.

4. Festivalul luminii

Organizat de “Cercetaşii României”, evenimentul înseamnă nu doar o atmosferă specială, ci și jonglerii cu foc pe ritmuri de muzică realizat de Firewinds în colaborare cu Drum’n’Fire. În Parcul Carol, pe 27 mai, de la ora 17,00.

5. Esențial: Târgul Ozosep

Cei mai buni dintre micii producători din Harghita și împrejurimi vor aduce din nou în București bucate alese

Târgului Ozosep va avea loc în vechea sa locație de pe str. Gina Patrichi (fosta Orlando) nr. 8, curtea Institutului Balassi – Institutul Cultural Maghiar din București. Oambianță deosebită, cu Gulaș proaspăt și un HotDog Secuiesc artizanal care vă vor fi pregătite pe loc dar și programe pentru mici și mari și alte bunătăți.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută