Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

Pregătește-ți hamacul. Jazz in the Park începe în mai puțin de o lună

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pregătește-ți hamacul. Jazz in the Park începe în mai puțin de o lună Share Pregătește-ți hamacul. Jazz in the Park începe în mai puțin de o lună


AMR mai puțin de o lună până când începe unul dintre cele mai inedite și originale festivaluri unde te vei distra și relaxa vara asta. În săptămâna 26 iunie-2 iulie 2017 Clujul va fi animat de peste o sută de artiști care vor cânta în Parcul Central, pe Malul Someșului și la Opera Maghiară, iar performance-urile artistice te vor întâmpina când te aștepți mai puțin, pe străzile Clujului. 

Cea mai mare parte a festivalului Jazz in the Park are loc în centrul verde al orașului, Parcul Central, și pe malul Someșului, Plaja Grigorescu. Vintage Trouble, Jojo Mayer & Nerve, Skalpel, Viva Vox, Mammal Hands și multe alte formații de prim rang în lumea jazz-ului și nu numai sunt invitate la Jazz in the Park 2017. Scena Electro-Jazz, concertele de pian de la miezul nopții, concertele extraordinare de la Opera Maghiară și nenumăratele reprezentații stradale vor fi delicatesele celor 7 zile de festival. Poți veni cu hamacul tău sau poți împrumuta de la festival, oricum aici găsești pături și zone de relaxare, toată ideea e să fim fără griji o săptămână sau un weekend, fiecare cum poate.

Și pentru că festivalul bate la ușa parcului, ia-ți abonament la Jazz in the Park din rețeaua BiletMaster sau Eventim și ai acces la cele mai așteptate trei concerte din lumea jazzului – Dhafer Youssef, Susana Baca și Barcelona Balkan Gipsy Orchestra. În plus, abonamentele Jazz in the Park garantează accesul la evenimentele încă surpriză din programul festivalului. Afterparty-urile Jazz in the Park vor fi dezvăluite în curând.

Ești pregătit pentru muzică și relaxare? Jazz in the Park is almost here!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută