Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

Jully Cornea: Munca mea mă defineşte în profunzime

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Jully Cornea: Munca mea mă defineşte în profunzime Share Jully Cornea: Munca mea mă defineşte în profunzime


Jully Cornea, Hair Stylist: Munca mea mă defineşte în profunzime.

Sunt îndrăgostită iremediabil de ceea ce am construit de-a lungul timpului, pasiunea pentru frumos mă face să mă dezvolt ca om şi să îmi doresc mai mult de la mine pe zi ce trece. Îmi este foarte uşor să îmi găsesc inspiraţia în lucruri simple, cunosc mereu oameni frumoşi care mă încarcă energetic şi mă provoacă să devin mai bună, nu  numai ca profesionist cât şi ca persoană. Într-un domeniu ca acesta, posibilităţile sunt nelimitate, oscilezi între nuanţe şi forme. Ajung să construiesc relaţii speciale cu clientele mele, îmi place să le cunosc, să ştiu exact ce îşi doresc, învăţ din experienţele lor şi astfel devin mai bogată sufleteşte cu fiecare serviciu pe care îl duc la bun sfârşit. Am avut parte şi de perioade grele, perioade în care a fost nevoie de o muncă monumentală, a mea şi a echipei cu care lucrez însă am învăţat că numai acceptând orice impediment la care viaţă te supune şi depăşindu-l, poţi avansa.

Mă consider un om norocos, cred foarte mult că atrag asupra mea exact ceea ce încerc să ofer şi mă bucur contemplând asupra propriului univers.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută