Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

Costel Moise: Experienţa muzicii electronice la un alt nivel

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Costel Moise: Experienţa muzicii electronice la un alt nivel Share Costel Moise: Experienţa muzicii electronice la un alt nivel


Cityzen Costel Moise, administrator FORWARD EVENT MUSIC

După ani de muncă şi implicare în proiecte realizate în colaborare cu EVENTS.RO, precum SENSATION (2011 – Danemarca şi Cehia, 2012 – „Ocean of Life” România şi 2013 – „Source of Light” România) şi după experienţa dobândită ca ambasador în 2015 şi 2016 la Festivalul „UNTOLD” din Cluj Napoca,  suntem angrenați în proiecte bazate pe genul muzical TECHNO, în Bacău.

Încă de la începutul anului, alături de parteneri din domeniu, evenimentele ca „Real Techno is Home”, „Alltimeclubbing”, „Up & Down” s-au bucurat de prezența unor artiști consacrați ai muzicii electronice.

Costel Moise: Experienţa muzicii electronice la un alt nivel

Promovăm pe lângă artiști străini, care aduc un nou suflu din toate colțurile lumii, ca Alex Kennon (Barcelona/Ibiza), Spartaque (numit maestro techno-ului din Ucraina), Vzorov (Chișinău), Charles Ramirez (Spania), etc., și artiști români ca, LucaM (Bacău), JUST2 (Bacău), Clarkent (Bacău), Olivian Nour (București), Glitech Pavel (Bacău), Edwerd (Bacău), etc.

Suntem o echipă de tineri pe care îi uneşte aceeaşi pasiune, muzica electronica. Avem un vis care devine realitate, avem un scop bine definit, dând viață unor proiecte create pentru oamenii care iubesc muzica electronica. Vor fi și evenimente cu tematică, care nu au mai avut loc vreodată în orașul Bacău și ne gândim pe viitor la organizarea unui mare festival.

„Looking Forward!”

www.facebook.com/ForwardOfficial

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută